مشاوره رایگان : 021-36619524

باربیکیو چیست؟

 

باربیکیو یا کباب پز وسیله ای است که در پخت و پز از آن استفاده می شود و طرز کار آن به این صورت است که حرارت از زیر و به طور مستقیم به مواد غذایی خصوصا گوشت داده می شود.

البته باربیکیو به روش پختن مواد غذایی نیز اطلاق می شود که در آن ابتدا مواد غذایی به ویژه گوشت را به سیخ کشیده و سپس بر روی ذغال های داغ یا میله های برقی قرار می دهیم تا کباب شوند.

 

 

انواع باربیکیو

 

باربیکیوها بر اساس نوع سوختی که استفاده می کنند، انواع مختلفی دارند. اول از همه، شما باید انواع باربیکیوها را بشناسید تا بفهمید چه نوع باربیکیویی می خواهید. هیچ کدام از آنها برتری نسبت به دیگری ندارند و بسته به این شما چگونه و چه زمانی قصد کباب کردن داشته باشید، هر کدام آنها دارای مزایا و معایبی هستند. 

در ادامه، قصد داریم مروری بر محبوب ترین انواع باربیکیو داشته باشیم. با سژین همراه باشید.

 

 

 

اگر می خواهید که روی استیک و گوشت های شما یک لایه تیره ایجاد شود، استفاده از ذغال در فرآیند کباب کردن و به کارگیری باربیکیو ذغالی بهترین گزینه انتخابی است، اما توجه داشته باشید که برای راه اندازی، روشن کردن و تمیز کردن آن به زمان بیشتری نیاز دارید. باربیکیوهای ذغالی ارزان قیمت بوده و تهیه و خرید آنها آسان است. با کمک این باربیکیوها، کباب یا هر نوع غذای شما با حرارتی بالا ولی تدریجی کباب شده و عطر و طعمی طبیعی را به خود می گیرند. هر چند شما قبل از شروع کار باید درنظر داشته باشید که 15 تا 30 دقیقه طول می کشد تا زغال به میزان حرارت مناسب برای کباب کردن برسد.

باربیکیوهای ذغالی در سایزهای مختلفی به بازار عرضه می شوند، از باربیکیو های مسافرتی قابل حمل بسیار کوچک مناسب برای سفرهای کمپینگ گرفته تا باربیکیوهای بزرگ که با استفاده از آنها می توانید برای تعداد زیادی مهمان کباب درست کنید. اگر به دنبال تجربه ای سنتی در کباب کردن هستید و دوست دارید بیشتر کارها را به صورت دستی انجام دهید، باربیکیو ذغالی را انتخاب کنید.

 

باربیکیو گازی ، به دلیل هزینه راه اندازی پایین و استفاده راحت از آن برای استفاده در خانه ها بسیار محبوب، مناسب و حرفه ای است. مزیت استفاده از این نوع باربیکیوها این است که گاز بسیار پاک می سوزد، پر حرارت بوده و آنها با استفاده از فندک های داخلی بلافاصله روشن می شوند، به این معنی که هر وقت اراده کنید می توانید کباب درست کنید و همچنین در زمان خود صرفه جویی کنید.

 

مدل های پیشرفته باربیکیوهای گازی به شما اجازه می دهند تا بتوانید در طول فرآیند پخت و پز با دقت زیادی و با استفاده از دستگیره های کنترل ساده ای دما را تنظیم و کنترل کنید. باربیکیو گازی سریعا گرم می شود و برای طبخ مرغ، ماهی و سبزیجات عالی است. اگر نگرانی اصلی شما در مورد طبخ استیک باشد، مهم است بدانید که حرارت باربیکیوهای گازی به اندازه باربیکیوهای زغالی نیست.

 

 

مزایای باربیکیو گازی

 

در ادامه مزیت ها و در واقع دلایل خرید باربیکیوهای گازی را بیان خواهیم کرد.

•    راه اندازی و استفاده از آنها بسیار آسان تر و سریع تر است.

•    آنها به راحتی تنظیم می شوند.

•    روشن کردن آنها آسان تر است.

•    بسیار تمیز تر و بهداشتی تر هستند.

•    تمیز کردن آنها راحت تر است.

•    سوخت آنها که گاز طبیعی است در دسترس تر است.

•    این نوع کباب پز زودتر سرد و گرم می شود.

 

 

 

واضح است که برای کباب کردن شما به باربیکیویی نیاز دارید که دوام، مقاومت و کیفیت بالایی داشته باشد تا بتواند حرارت و دماهایی بالا را تحمل کند. به همین دلیل است که باربیکیو سنگی یکی از گزینه های مناسبی است که می توانید انتخاب کنید.

 این نوع باربیکیوها با باربیکیوهای آجری یا سیمانی که در بالکن یا حیات خانه ها ساخته می شوند فرق زیادی ندارند و به همان طریق ساخته می شوند. از طرفی، یکی دیگر از مزایایی که باربیکیو سنگی دارد این است که سنگ می تواند گرما را به خوبی نگه دارد.

 

 

 

یکی از مشکلاتی که زندگی در آپارتمان ها دارد این است که به دلیل کوچک بودن تراس و بالکن ها نمی توان در آنها کباب درست کرد. ولی این مشکل مثل هر مشکل دیگری راه حل دارد و راه حل آن استفاده از باربیکیو آپارتمانی است. این نوع باربیکیوها با طراحی های مناسب و سایزهای کوچک و متوسطی تولید و به بازار عرضه می شوند

Call Now Buttonمشاوره رایگان